Biciclinic

Manu i Giorgio són dos apassionats velocípedes que sumen una experiència professional conjunta com caps de taller al sector de la bicicleta de 23 anys. Arran de ser acomiadats cadascun de l’empresa on treballaven van decidir combinar sinèrgies i realitzar el seu somni: ser socis i crear un projecte comú.

El fet d’haver-se quedat sense treball va ser una oportunitat de negoci d’ambdós que van utilitzar les seves respectives prestacions d’atur per crear Biciclinic, un taller de bicicletes especialista en “sanar qualsevol patologia” en quadres, rodes i rest de components. Si la bicicleta està malalta ells fan el diagnòstic, apliquen el tractament i posen la recepta per ella.

El gener de 2013 van fer la seva primera pedalada començant a donar forma a l’espai i va ser en el mes d’abril quan van inaugurar oficialment Biciclinic, lloc de trobada on combinen un assessorament personalitat en quant a l’elecció, model i ús del vehicle de dues rodes amb el de serveis de reparació, mecànica i conservació de qualsevol tipus de bicicleta que complementen amb accessoris i recanvis.

Degut al seu emplaçament (carrer Collserola, 31) així com dels professionals que en ells hi confien, va sorgir el Biciclinic Club Ciclista, que participa a competicions a Espanya on l’objectiu és el de practicar esport i divertir-se.

www.biciclinic.com