Biz Barcelona 2018

 

Suma’t a la transformació dels negocis


El saló Bizbarcelona obre les portes al recinte ferial de Montjuic el 30 i 31 de Maig i comptarà, com cada any, amb la presencia de la Fundació Emprèn.

Es confirma que l’emprenedoria està experimentant una evolució amb un increment de participants del Saló.
Entre els motius per acudir a aquesta cita per part dels emprenedors, es troben les d’arrencar un projecte, fins a trobar rutes d’innovació i/o consolidació o rebre assessorament. Destaca sobretot, com a punt fort del congrés, la de possibilitar l’increment de la xarxa de contactes professionals.
D’altra banda és una magnífica ocasió per escoltar i intercanviar experiències amb experts i empresaris que explicaran la seva visió particular de les últimes tendències socials i econòmiques, l’avanç tecnològic i l’èxit empresarial.

Fundació Emprèn estarà present a l’organització facilitant una taula d’assessorament durant tota la jornada del 30 de Maig.

BIZBARCELONA acompanya les persones emprenedores i les pimes aportant eines, coneixement i inspiració per afrontar amb èxit els reptes de la nova economia.

 

BIZBARCELONA genera oportunitats de negoci, facilita el networking, i posa a l’abast les noves eines empresarials i vies de finançament.

 

¡Des de Fundació Emprèn et convidem al Bizbarcelona 2018, aconsegueix la teva entrada gratuïta!

0 replies

Deixa un comentari

Vols deixar un comentari?
Fes la teva contribució!

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *