Curs: Aspectes financers bàsics per a persones emprenedoresLa idea de negoci és l’inici del procés de creació d’una empresa.

 


Tens la idea, saps comunicar, estàs disposat a assumir riscos però et falten coneixements bàsics? Ets menys emprenedor per això?

 


¡No et preocupis! Posem recursos a la teva disposició perquè adquireixis aquest coneixements organitzant un curs d’aspectes financers bàsics per a emprenedors.

Un dels aspectes imprescindibles a tenir en compte alhora de crear el teu negoci  és tenir una formació bàsica en aspectes finances, comptables i fiscals entre d’altres. No es tracta que sigueu experts en aquest temes sinó que quan parleu amb el vostre assessor, entengueu els conceptes dels que us parla, o que sapigueu quan teniu que ingressar l’Iva per fer una previsió en el temps.

Amb aquest taller tindreu l’oportunitat de conèixer de la mà d’experts i en llenguatge planer, aquells aspectes bàsics de finances i conceptes econòmics que tot emprenedor ha de tenir en compte per a poder fer una òptima gestió de la seva empresa.

Conferenciant: Joan María Sánchez

Especialista en finances i fiscalitat i mentor de la Fundació Emprèn.

Dia: 29 de Novembre  de 2017

Lloc: Centre Cívic Joan Oliver Pere Quart.

Comandant Benítez, 6 (Les Corts) – 2a Planta –  08028 Barcelona

Hora: De 11 a 13 hores

Si estàs interessa’t, inscriu-te! – Envian’s un correu electrònic a info@fundacioempren.org

0 replies

Deixa un comentari

Vols deixar un comentari?
Fes la teva contribució!

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *